Idrettsrådet i Trondheim

Sommer Trondheim

Sommer Trondheim


Bli med og skap aktivitet i sommer!

Det nærmer seg en ny annerledes sommer. Mer enn noen gang er det viktig at vi skaper gode ferietilbud og aktiviteter for barn og unge!

Trondheim kommune ønsker at barn og unge skal ha et tilbud i skoleferien. Fra politisk hold er det bevilget midler til blant annet vil bidra til å åpne kommunale idrettshaller og til ekstra timer for isidretter og svømmeidretter.

Trøndelag Idrettskrets gikk i spissen og laget i fjor en portal for å samle aktiviteter innen idrett, kultur og friluftsliv slik at det skal bli lettere for alle sammen å finne aktiviteter i Trondheim fra uke 26 til uke 33.
Denne portalen ble flittig brukt av mange av dere i 2020 og i år ønsker vi oss enda flere med på laget. Her er det mulig å legge til rette for skogturer, sosiale samlinger, sommerskoler, spreke aktiviteter og lavterskeltilbud. Alle aktiviteter ønskes velkommen.

Dette er vår mulighet til å lage den beste sommeren noensinne i en tid de aller fleste kommer til å være hjemme.


SommerTrondheimI portalen Sommer Trondheim samles nå aktivitet innen idrett, kultur og friluftsliv slik at det skal bli lettere å finne aktiviteter i Trondheim i sommer. Her kan alle lag og organisasjoner registrere sine aktiviteter. Det kan være aktiviteter for barn, ung og voksne.
Det er Trøndelag idrettskrets som står bak portalen.
Bli med og skap gode opplevelse for byens innbyggere og tilreisende i sommer. Sammen skaper vi gode ferieminner!


GÅ TIL PORTALEN
SommerTrondheim på FACEBOOK

For mer informasjon om Sommer Trondheim og hvordan du kan registrere dine aktiviteter, kontakt Morten Rasch Eliassen, morten.eliassen@bedriftsidretten.no
Idrettsrådet i Trondheim

Ingvald Ystgaards veg 3a

7047 Trondheim

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift